Запрошуємо до співпраці

2015-03-12

/Files/images/оголошення.jpg

ОГОЛОШЕННЯ ГАШ

Назва проекту: «Дружна родина, здорова дитина – міцна громада»

Актуальність проекту

Однією з актуальних проблем, яка стоїть перед освітою та визначена в нормативно-правових документах є створення в установах освіти умов для збереження та зміцнення здоров’я громади. Проект «Школа сприяння здоров’ю» є пріоритетним в «Програмі розвитку громадсько-активної Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів на 2014-2019 роки».

Актуальність даного проекту обумовлена створенням умов, сприятливих для функціонування шкільного спортзалу як центру оздоровчої, профілактично-лікувальної, просвітницької роботи як для учнів та вчителів школи, так і для жителів села, з метою збереження, зміцнення фізичного та психічного здоров’я.

За відсутності окремого приміщення в школі та будинку культури на території села спортивний зал постійно використовується і як центр культурно-масової роботи.

Ця проблема в школі частково вирішена – працює спортзал який на сьогоднішній день потребує реконструкції. У 2005 році силами батьків, громади, волонтерів та спонсорів було здійснено частковий ремонт, придбано спортивне обладнання, матеріали для оформлення сцени під час проведення заходів.

Однак, теперішній стан спортивного залу обмежує можливість використання активних форм та методів роботи у спортивному залі в холодну пору року.

Мета проекту: створення у навчальному закладі умов для роботи клубів за інтересами, як засобу гармонійного розвитку учнівської молоді та сільської громади і громад сіл Мостище, Яблунівка, Чорногородка, Ясногородка

Цілі проекту:

§ Створення клубів за інтересами:

o Комп’ютерний клуб «Flash»

o Спортивні клуби для дітей тадорослих

o Клуб майстрів «Умілі ручки»

o Клуб турботливих батьків.

§ Об’єднання зусиль школи, активу громадсько-активних шкілщодо гармонійного розвитку спільно з органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями та громадами сіл Мостище, Яблунівка, Чорногородка, Ясногородка;

§ Проведення агітаційно-просвітницької роботи серед громадськості щодо підтримки фізичної культури в сільській місцевості, сприяння у проведенні різноманітних масових заходів;

§ Висвітлення в засобах масової інформації, інформаційному віснику ГАШ, на сайті школи та в соціальних мережахрезультатів реалізації проекту.

Цільові групи:учні школи, студентська молодь, педагогічний персонал школи та інших шкіл району, місцевіжителі та громади сіл Мостище, Яблунівка, Чорногородка, Ясногородка.

Обсяг коштів, необхідних для реалізації проекту та джерела його фінансування:

Загальний бюджет - 60 тис. грн. в тому числі: грант Конкурсу – 30 тис. грн., кошти громади – 30тис. грн.

Організації-партнери, співвиконавці проекту:

§ Новосілківська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

§ Макарівська районна рада та райдержадміністрація.

§ Відділ освіти Макарівської районної державної адміністрації.

§ Районний методичний кабінет.

§ Міжнародний інноваційний центр гармонійного розвитку людини.

§ Громади сіл НовосілкиМостище, Яблунівка, Чорногородка, Ясногородка.

§ ПП «Оганесян».

§ СФГ «Плай».

§ Приватний підприємець Михайло Малишев.

Приватний підприємець Олександр Малишев.

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi