• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся конкурс на звання "Берегиня 2016" серед 1-4 класів

Відбувся конкурс на звання "Берегиня 2016" серед 1-4 класів

2016-03-18

/Files/images/P3188466.JPG

З давніх-давен повелося, що хранителем домашнього затишку завжди була жінка. Ще з козацької доби жінку називали Берегинею. Саме 18 березня у Новосілківській ЗОШ І - ІІІ ст.(де вже багато років діє учнівська організація "Шкільне козацьке товариство імені Івана Мазепи") зібралися, щоб дізнатися, хто саме із претенденток на це почесне звання здобуде перемогу.

У змаганнях за титул "Берегиня козацького роду" традиційно брали участь учениці 1 - 4 класів (серед учениць старших класів Берегиню визначатимуть наступного тижня).
Учасниці змагалися у конкурсах із самопрезентації, акторській майстерності, кулінарній вправності, показували свої таланти та вміння та зачаровували присутніх у конкурсі "Дефіле". Підтримати конкурсанток прийшли їхні рідні, друзі та однокласники. Особливо було помітно переживання матусь, без яких, беззаперечно, не були б такими красивими, чарівними та впевненими учасниці.
Зрештою, компетентне журі визначило переможців. Ними, у номінації "Берегиня-талант" стала учениця 1 класу Ковальчук Марія;
"Берегиня-артистизм" - учениця 1 класу Ситенко Маріанна;
"Берегиня-господиня" - учениця 3 класу Ситенко Марта;
"Берегиня-грація" - учениця 3 класу Гребеник Вікторія;
глядацькі симпатії присутні віддали учениці 4 класу Яковець Софії.
Ну, і, зрештою, "Берегинею козацького роду 2016" стала представниця 4 класу ЯКОВЕЦЬ СОФІЯ, а титул "Віце-Берегиня Козацького роду 2016" отримала учениця 3 класу СИТЕНКО МАРТА.
Тож наші вітання переможцям!!!
Кiлькiсть переглядiв: 114

Коментарi