«І в якому столітті не живи…»

2014-02-17

/Files/images/109785685_138.png

Як познайомитись у кінотеатрі, на зупинці чи на пляжі? Як попросити вибачення в коханої людини, якщо ти її образив? Як освідчитися в коханні, сказати їй найкрасивіші слова?

Про все це можна було дізнатися, побувавши на вечорі, присвяченому Дню святого Валентина, 14 лютого в Новосілківській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Організаторами вечора були учні. Сценарій допомагала створити Крижак Т. Ф. Свято відбувалося у вигляді веселих і дотепних конкурсів, які супроводжувались танцювальними та музикальними паузами. Героями вечора були святий Валентин і Купідон, «дами» і «кавалери», закохані пари і журі.

Головна мета вечора – виховання в учнів норм поведінки, краси спілкування та гарних манер. Бо хочеться бачити молоде покоління людей, які б захоплювалися не тільки комп’ютерною технікою, а ще й духовно були багатими, чуттєвими. Тому один з конкурсів був присвячений читанню поезії про кохання. З вуст учнів звучали рядки з віршів В. Сосюри, Л. Костенко, О. Пчілки, О. Пушкіна. Як потрібно вести «даму» в танці продемонстрували О. В. Бойко та С. А. Перепелиця. Учнівські пари гідно наслідували своїх учителів.

Дівчата і юнаки, що брали участь у вечорі, збагатили своє життя духовно, навчилися гарних манер, етики спілкування.

Журі у складі Н. М. Кубай та М. В. Городецького визначили найкращу пару – учнів 11 класу Плісенко Сніжану та Жабровця Олега.

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi