Краса врятує світ

2014-03-24

/Files/images/Краса врятує світ.jpg

Красу навколишнього світу вона бачить і відчуває в постійному русі. Коли танцює листя в саду, хмарки – в небі, діти – на сцені. «Краса врятує світ» – таке життєве кредо Світлани Анатоліївни Перепелиці, хореографа, наставника, вихователя. Гармонія в душі, гармонія в стосунках між людьми – таким бачить навколишнє життя, цього домагається від своїх учнів, так живуть її власні діти.

Майстер спорту з художньої гімнастики, учитель фізичної культури, керівник спортивно-танцювального колективу «Лелеченьки» С.А.Перепелиця завоювала авторитет в учнів Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів 10 років тому. А на днях у Макарові відбувся великий концерт її вихованців, присвячений 5-річному ювілею спортивно-танцювального колективу «Промінці», при ЦТДЮ ім. Д.Туптала.

Цілеспрямована, пряма, відверта, вимоглива – такими ж учить бути своїх вихованців. Струнка, граціозна, ніжна – такими хоче бачити членів танцювального ансамблю.

Сцена, танець – це невід'ємна частина її життя. Вона живе в танці, любити танець навчає молоде покоління. С.А.Перепелиця – прекрасний вихователь. Бути відповідальними, зібраними, працьовитими – ці риси є обов’язковою рисою члена танцювального ансамблю. А ще її вихованці повинні бути патріотами своєї країни, знати, цінувати і любити звичаї і культуру свого народу.

Географія її концертів дуже обширна: Болгарія, Чорногорія, Словакія… А ще участь у різноманітних Міжнародних і регіональних конкурсах, оглядах художньої самодіяльності. І щоразу вихованці Світлани Анатолівни повертаються із змагань із дипломами, кубками, грамотами, преміями.

Світлана Анатолівна, здоров'я Вам і процвітання, творчих успіхів і здобутків, гарного весняного настрою, усмішок і любові від усіх, хто знає Вас і цінує Ваше мистецтво.

Коцюба Олександра Михайлівна, вчитель укр.мови та л-ри Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ст.
Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi